Читај ми!

У саксији

Знање је богатство када се дели и када се њиме побољшава стање у заједницама. На том трагу је и књига „Башта у саксији”, посвећена градским баштованима.

Знање стицано у стручној и другој литератури, обогаћено практичним саветима, инж. хортикултуре и новинарка дневног листа „Политика” Славица Ступарушић објединила је са циљем да промовише користи од гајења биљака у урбаним условима. Чему нас учи оваква производња хране, која су основна знања која се односе на квалитет и састав земљишта, шта је „баштенска револуција”, какви су вртови у Бронксу, а какви у Хавани, шта је аквапоника и још много других прича представиће нам од 11 часова наша гошћа, сама ауторка књиге „Башта у саксији”, Славица Ступарушић.

После 14 сати, наш врт се све више окреће музичким темама; чућете које песме и албуми су објављени 4. августа, а славимо и рођендане музичара. Ту је и пола сата музике из Србије и региона, а на почетку емисије и рубрика Тек да се зна.

Емисију води Круна.

Летња башта Летња башта

Аутор:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]