Читај ми!

Како се правилно чисти организам и када је право време за то?

Термин „детоксикацијa” је све популарнији, а да ли ту методу правилно користимо?

Данас постоје бројне заблуде о детоксикацији и због тога треба знати који је прави начин за чишћење организма, као и то да није детокс за сваког и у сваком моменту. На ову тему говори др Дејан Чубрило, професор медицине спорта и професор физиологије на Медицинском факултету у Крагујевцу. Поред савета у вези са чишћењем организма, доктор Чубрило даје савете за дизање имунитета и објашњава зашто нам повремено коса брже седи него иначе. Чак нам открива и тајну како да смањимо седе власи.

У наставку емисије - детокс за душу. Слушаћемо много добре музике, пре свега занимљивости из света музике које су обележиле данашњи дан. Чућете и новости са светских топ листа као и још једну „Причу о песмама”.
Пред крај емисије, са београдских улица, новости доноси Јована Зец.

Водитељка Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]