Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Говори српски да те цео свет разуме а енглески да те сви слушају
(Радивоје Бојчић)

Књига The Bodigard, аутора Радивоја Бојчића, пикарски је роман, у коме је главни јунак човек са наших простора. Сатира, хумор, колоритни ликови зачин су једне занимљиве и необичне животне приче. Шта је још оно што представља роман The Bodigard, прави залогај за љубитеље сатиричне књижевности, сазнаћете из разговора са нашим гостом, аутором романа Радивојем Бојчићем.

Верско добротворно старатељство Српске православне цркве, од скора је проширио активности у којима живот својих штићеника - свима којима је потребна помоћ, чине достојнијим и бољим. О ономе што је учињено, о ономе што ће бити и што је планирано разговарамо са Браниславом Јоцићем, свештеником у цркви Светог великомученика Димитрија и службеника у Верском добротворном старатељству.

Ко су гости на Копаонику и каква је ситуација у другим планинским центрима у Србији, зашто је друга чаша вина вишак и не би требало да је попијемо, али и какви се путеви граде на Радан планини и шта ће повезати, неке су од тема о којима ћемо говорити.

У Косјерићу се гради Српско село, које се у тој Општини сматра за најважнији пројекат ове године. Наставља се са обновом манастирског комплекса Ђурђеви ступови у Новом Пазару.

Друге редовне рубрике и сервисне информације.

Избор музике Јелена Веселиновић, емисију припрема и води Драгана Вељковић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Нови дан Нови дан

Аутор:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]