Читај ми!

Звездани часови

Марина Миливојевић Мађарев: Вирџинија Вулф

Биографска драма о родоначелници тока свести, о преплитању тока свести и тока литературе, о разлозима за писање и разлозима који нас у томе спречавају.

 

Животна прича енглеске књижевнице Вирџиније Вулф (1882-1941) посматрана је из перспективе њеног сјајног есеја „Сопствена соба".

Улоге тумаче: Радмила Андрић, Миодраг Радовановић, Владица Милосављевић, Ирфан Менсур, Предраг Тасовац, Раде Марковић, Синиша Убовић и Владислав Михаиловић
Лектор: Наташа Шуљагић
Тон-мајстор: Дејан Ивановић
Музички уредник: Драган Митрић
Продуцент програма: Александра Рајић Жикић
Редитељ: Марина Миливојевић
Уредник емисије: Војислав Донић
Производња: Драмски програм Радио Београда, фебруар 2002. (реприза)

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 28. нов 2022, 12:40) - Vojin Šarčević

Odgovor Radio Beograda 2

Poštovana,

produkcija Dramskog programa Radio Beograda predmet je zaštite autorskih i izvođačkih prava učesnika u procesu proizvodnje ovih dela. Stoga je jedina opcija za naknadno, odloženo preslušavanje, putem multimedijalne platforme RTS Planeta, 72h nakon emitovanja.

A na odloženom preslušavanju na podkastu nalaze se sva dramska dela novijeg datuma proizvodnje. One se redovno objavljuju na sajtu sa opcijom preslušavanja.

Srdačno,

Drugi program Radio Beograda

(петак, 25. нов 2022, 16:57) - Ivana [нерегистровани]

MP3 drame

Poštovani, molim vas uvedite opet opciju audio snimka radio drama na vašem sajtu, kao što postoje i snimci drugih emisija Radio Beograda. I jedno pitanje, zašto radio kanali RTS Džuboks, Pletenica, Rokenroler i Vrteška ne postoje na sajtu RTS-a, da mogu da se slušaju i u realnom vremenu i snimci emisija. Vaša verna slušateljka od malih nogu, sve najlepše!

Драмски програм Драмски програм

Аутор:
Радио Београд 2

Драмски програм на РБ2 свакодневно емитује репризну и премијерну продукцију радним данима од 18:32, суботом у 18:00 у серијама Мала сцена, Паукова мрежа, Радио игра, Драма Другог програма, Звездани часови и Документарно драмски програм. [ детаљније ]