Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Јутарње заједничарење

Kултурни центар Влада Дивљан у Београду наредне недеље обележиће 70 година рада и постојања. Тим поводом наш гост биће Љубиша Ђуровић, директор Центра.

Поводом обележавања 102. годишњице Завода за интелектуалну својину Србије, а са циљем промовисања значаја заштите интелектуалне својине за развој савремене економије и друштва, спроведен је конкурс за доделу награда Светске организације за интелектуалну својину (WIPO). О резултатима конкурса али и оначину прославе 102. годишњице Завода за интелектуалну својину говориће Александра Михаиловић, помоћник директора Завода.

Предавање угледног француског теолога Жан Франсоа Kолосима у Народној библиотеци Србије, изазвало је бурну реакцију присутних људи на том предавању. Чућете запис са те вечери али и разговор са Жан Франсоа Kолосиманом.

Шта се организује у народном музеју Зрењанин, а шта је актуелно наредне недеље у Дому омладине у Београду - сазнаћемо од Сање Врзић, вишег кустоса у Зрењанинском Народном музеју и од Милице Шеварлић из Дома омладине у Београду.

Друге редовне рубрике и сервисне информације.

Број телефона за укључење и разговор са нама је 011-3229-653 а имејл адреса novidan@rts.rs Емисију припрема и води Драгана Вељковић, музички уредник је Јелена Веселиновић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Нови дан Нови дан

Аутор:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]