Како на летовање са кућним љубимцем?

Вест да су почеле припреме за гашење високе пећи број 1 у Смедеревској железари, отворила је питање шта се дешава на светском тржишту челика? Зашто је дошло до поремећаја који за резултат има слабу тражњу и ниске цене и како ће се то одразити на рад нашег највећег извозника, нека су од питања за помоћника директора Сектора за стратешке анализе Привредне коморе Србије, Бојана Станића.

Свако треће домаћинство у Сбији има пса. Све је више оних који живот али и одмор не могу замислити без кућног љубимца.  Проблем, међутим, настаје онда када треба пронаћи смештај у ком се може боравити заједно са њим. Како би се испратили светски трендови и у Србији се почело радити на развоју пет френдли туризма. Шта то подразумева сазнаћемо у разговору са Андреом Младин, представницом пројекта "Пет травел адвисор".

Предстојећи викенд биће у знаку две традиционалне манифестације: КОСИДБА НА РАЈЦУ и ЗЛАТНЕ РУКЕ СОКОБАЊЕ. Од представника тамошњих туристичких организација чућемо више информација о програму и учесницима.

Уредник и водитељ Оливера Стајић.

број коментара 0 Пошаљи коментар