Читај ми!

Parlez-vous Francais?

После убедљиве победе над селекцијом Босне и Херцеговине, актуелне европске првакиње, одбојкашице Србије вечерас играју утакмицу са Француском. Нимало пријатан ривал, чак и уз чињеницу да је у Београду у ослабљеној постави. Ову утакмицу најављујемо уз изјаве наших репрезентативки и селектора Зорана Терзића, као и одбојкашких стручњака који прате Европско првенство. 

Најављујемо и Параолимпијске игре, које се од 24. августа одржавају у Токију, уз помоћ челног човека наше Параолимпијског савеза Зорана Мићовића. Говорићемо и о атлетском чуду, Адриани Вилагош, која је постигла најбољи резултат планете у бацању копља, као о најновијој генерацији младих српских спортиста, који су управо на Светском првенству за старије јуниоре у Најробију, главном граду Кеније. У госте нам долазе Предраг Гроздановић, селектор женске фудбалске репрезентације, као и Синиша Ружичић, новинар, поводом изласка књиге `Путник без пртљага`.

Као и сваке суботе, чућемо предлог јеловника за недељни ручак витеза кулинарства Милијана Стојанића, али и читав низ информација везаних за манифестације из света културе, јавног и уметничког живота.

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Аутор:
Жељко Стефановић

13. марта 2020. године, емисија обележава 60 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]