Радио Вртешка: Програмска шема - среда, 06. сеп 2023

06:00
Добро јутро децо: Прича о крави Зори
06:05
Микс
08:00
Фолдер Србија: Журеви
08:05
Микс
10:00
Добро јутро децо: Реч до речи 6
10:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Страшило, p.
12:05
Микс, р.
14:00
Фолдер Србија: Београдска гитаријада, p.
14:05
Микс, р.
16:00
Добро јутро децо: Реч до речи 5, p.
16:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Прича о лептирима, p.
18:05
Микс, р.
20:00
Фолдер Србија: Први џубокс апарати у Београду, p.
20:05
Микс, р.
22:00
Добро јутро децо: Реч до речи 4, p.
22:05
Микс, р.
23:00
Радио драма: Девојчица Жозет, p.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Пољар Мика, p.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Миле Лојпур, p.
02:05
Микс, р.
04:00
Добро јутро децо: Реч до речи 3, p.
04:05
Микс, р.