Радио Вртешка: Програмска шема - субота, 03. сеп 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Чудесна справа, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Змајева дијета, 5. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Коса, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Поезија: Ален Боске, 5. део, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Мачји кашаљ, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Змајева дијета, 4. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Краљ Иби, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Поезија: Ален Боске, 4. део, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Причопесма о забораву, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Змајева дијета, 3. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Хамлет у подруму, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Поезија: Ален Боске, 3. део, р.
05:05
Микс, р.