Радио Вртешка: Програмска шема - субота, 10. сеп 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Весели гњавеж, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Чавка, 5. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Авантуре црва Пере: Целзијус и Фаренхајт, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Вау класика: Сметана, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Цицини послови, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Чавка, 4. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Авантуре црва Пере: Зубна формула, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Вау класика: Чајковски, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Бонго и кишобран, 2. део, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Чавка, 3. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Авантуре црва Пере: Стене, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Вау класика: Скарлати, р.
05:05
Микс, р.