Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 26. авг 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Нови пријатељи, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Мери Попинс, 4. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Модовање: Скејт, филмови и мода, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Поезија: Раде Танасијевић, 11. део, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Иза затворених врата, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Мери Попинс, 3. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Модовање: Мода за школу, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Поезија: Раде Танасијевић, 10. део, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Дневник, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Мери Попинс, 2. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Модовање: Фингербординг мода, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Поезија: Раде Танасијевић, 9. део, р.
05:05
Микс, р.