Радио Вртешка: Програмска шема - субота, 13. авг 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Како успешно не уловити голуба, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Клопка, 5. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Змајеви Засавица, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Поезија: Јово Кнежевић, 5. део, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Дембелашки дипломац Дане, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Клопка, 4. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Кадињача, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Поезија: Јово Кнежевић, 4. део, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Пријатељи, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Клопка, 3. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Споменик Надежди Петровић, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Поезија: Јово Кнежевић, 3. део, р.
05:05
Микс, р.