Радио Вртешка: Програмска шема - недеља, 31. јул 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Валц, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Камени цвет, 6. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Авантуре црва Пере: Пухови, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Поезија: Јовица Ђурђић, 6. део, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Филозофиранција, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Камени цвет, 5. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Авантуре црва Пере: Гаус, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Поезија: Јовица Ђурђић, 5. део, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Мачак Марко и кућица, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Камени цвет, 4. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Авантуре црва Пере: Галилео, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Поезија: Јовица Ђурђић, 4. део, р.
05:05
Микс, р.