Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 22. јул 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Концентрација, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Радио драма: Једном давно, 4. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Споменик кнезу Михаилу, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Поезија: Оливера Јелкић, 4. део, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Црни и бели Драго, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Једном давно, 3. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Матичњак, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Поезија: Оливера Јелкић, 3. део, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Ко сам сада ја, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Једном давно, 2. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Бамбус, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Поезија: Оливера Јелкић, 2. део, р.
05:05
Микс, р.