Радио Вртешка: Програмска шема - четвртак, 24. нов 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Маратон, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Дивља ружа, 3. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Тиодор Росић, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Поезија: Верослав Гајовић, 24. део, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Рањеник, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Дивља ружа, 2. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Орлови рано лете, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Поезија: Верослав Гајовић, 23. део, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Анаконда Деса, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Дивља ружа, 1. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Хајдуци, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Поезија: Верослав Гајовић, 22. део, р.
05:05
Микс, р.