Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 28. окт 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Пррринова, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Лаку ноћ, добро јутро, добар дан, 4. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Радиозофирање: Не, 1. део, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Поезија: Песме за развој говора, 4. део, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Прича са плафона, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Лаку ноћ, добро јутро, добар дан, 3. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Радиозофирање: Преговори, 2. део, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Поезија: Песме за развој говора, 3. део, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Магични шешир, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Лаку ноћ, добро јутро, добар дан, 2. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Радиозофирање: Преговори, 1. део, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Поезија: Песме за развој говора, 2. део, р.
05:05
Микс, р.