Радио Вртешка: Програмска шема - среда, 07. сеп 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Бонго и кишобран, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Чавка, 2. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Авантуре црва Пере: Екологија, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Вау класика: Бетовен, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Змај Холанђанин, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Чавка, 1. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Авантуре црва Пере: Домаћи задатак, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Вау класика: Моцарт, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Не знам шта сам урадио да заслужим ово, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Змајева дијета, завршни део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Риста спортиста, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Поезија: Ален Боске, 7. део, р.
05:05
Микс, р.