Радио Вртешка: Програмска шема - недеља, 25. сеп 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Летећи бицикл, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Тина Ши, 6. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Најстарији римски стадион, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Вау класика: Зоран Симјановић, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Витезови и уснуло лане, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Тина Ши, 5. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Најстарији путни правац, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Вау класика: Воки Костић, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Бициклистичка супа, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Тина Ши, 4. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Најстарије урбано насеље, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Вау класика: Маринковић, р.
05:05
Микс, р.