Радио Вртешка: Програмска шема - субота, 18. феб 2023

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Пуж Миленко, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Зое, девојчица са врха солитера, 5. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Бајка, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Радио књига: Ана Карењина, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Како доручковати морске лађе, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Зое, девојчица са врха солитера, 4. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Село Скакавци, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Радио књига: Евгеније Оњегин, 2. део, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Бицикл за вожњу по месечини, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Зое, девојчица са врха солитера, 3. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Сусретање на Сретење, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Радио књига: Евгеније Оњегин, 1. део, р.
05:05
Микс, р.