Радио Вртешка: Програмска шема - понедељак, 15. авг 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Истрага, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Клопка, завршни део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Магарац из Засавице, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Поезија: Јово Кнежевић, 7. део, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Поклони, поклони, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Клопка, 6. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Засавица и ракови, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Поезија: Јово Кнежевић, 6. део, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Како успешно не уловити голуба, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Клопка, 5. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Змајеви Засавица, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Поезија: Јово Кнежевић, 5. део, р.
05:05
Микс, р.