Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 11. авг 2023

06:00
Добро јутро децо: До краја бескраја, 5. део
06:05
Микс
08:00
Фолдер Србија: Јорганџије и вуновлачарке
08:05
Микс
10:00
Добро јутро децо: Оловка пише срцем, 5. део
10:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: До краја бескраја, 4. део, p.
12:05
Микс, р.
14:00
Фолдер Србија: Татари, p.
14:05
Микс, р.
16:00
Добро јутро децо: Оловка пише срцем, 4. део, p.
16:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: До краја бескраја, 3. део, p.
18:05
Микс, р.
20:00
Фолдер Србија: Рамонда Сербика, p.
20:05
Микс, р.
22:00
Добро јутро децо: Оловка пише срцем, 3. део, p.
22:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: До краја бескраја, 2. део, p.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Шајкаши, p.
02:05
Микс, р.
04:00
Добро јутро децо: Оловка пише срцем, 2. део, p.
04:05
Микс, р.