Радио Вртешка: Програмска шема - среда, 01. јун 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо: Штуле, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Радио драма: Том Сојер, 2. део, р.
14:10
Микс, р.
16:00
Модовање: Пикник, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Бранко Стевановић, 2. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Радозналко Тарабић, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Том Сојер, 1. део, р.
20:10
Микс, р.
22:00
Модовање: Фудбал у парку, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Бранко Стевановић, 1. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Стрпљен - спашен, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Зое, девојчица са врха солитера, завршни део, р.
02:10
Микс, р.
04:00
Авантуре црва Пере: Кисели купус, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Стеван Раичковић, 7. део, р.
05:10
Микс, р.