Радио Рокенролер: Програмска шема - недеља, 04. сеп 2022

06:00
Дуети, терцети..., р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:30
Звучни зид - Лет 3
11:45
Микс
14:00
14:15
Микс
17:00
Грамофон - Рибља Чорба - „Бува пијаца“, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид - Леб и Сол, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ПГП РТС, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Миленијум, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Децибел, р.
03:45
Микс, р.