Радио Рокенролер: Програмска шема - среда, 02. нов 2022

06:00
ЛП, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:00
14:15
Микс
17:00
Миленијум, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид - Бајага и Инструктори, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ПГП РТС, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Легенде - Горан Ипе Ивандић, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Звучни зид - Канда, Коџа и Небојша, р.
03:45
Микс, р.