Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 28. феб 2023

06:00
Микс, р.
07:00
У друштву песника, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Филмска музика, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - С времена на време, р.
21:15
Микс, р.
23:00
У друштву песника, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Азбука евергрина - Dinah Washington, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт - Моја Одисеја,50.година уметничког рада Војкана Борисављевића, р.
05:15
Микс, р.