Радио Плетеница: Програмска шема - петак, 09. сеп 2022

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Мира Шкорић, р.
07:15
Микс
09:10
Микс
11:15
Микс
12:15
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Пивљанка - Зоран Калезић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Седамдесете, р.
19:30
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Слободан Лалић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Ој весела веселице - Ксенија Цицварић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Уживо - Раша Павловић, р.
03:45
Микс, р.