Радио Плетеница: Програмска шема - среда, 28. сеп 2022

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Саша Петровић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Свирајте ми ноћас овде - Бора Спужић Квака, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Тамбурица златна жица, р.
19:30
Микс, р.
21:00
Винил - Пошла Станка на воду - Теодора Арсеновић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Донка Радивојевић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Ти анђео, а ја ђаво - Новица Неговановић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Дуети, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Свирај свирче - гајде, р.
05:05
Микс, р.