Радио Плетеница: Програмска шема - уторак, 13. сеп 2022

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Александар Аца Матић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Петлови појев - Станиша Стошић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Дуети, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Свирај свирче - клавијатуре, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Сар е рома, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Анђео чувар - Шабан Бајрамовић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Коловођо ногом крени, р.
05:10
Микс, р.