Радио Плетеница: Програмска шема - уторак, 09. авг 2022

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Вука Шехеровић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Сејдефу мајка буђаше - Ксенија Цицварић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Дуети, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Свирај свирче - дромбуља, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Љубица Берак, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Дозволи ми да те заборавим - Ансамбл Свилен конац, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Коловођо ногом крени, р.
05:10
Микс, р.