Радио Плетеница: Програмска шема - четвртак, 16. феб 2023

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Александар Еди Медошевић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
14:30
Микс
17:00
1001 Траг - Славуј пиле - Јасна Кочијашевић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Уживо - Концерт НО РТС, 2. део, р.
19:30
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Група Искон, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Удаде се Јагодо - Ивана Тасић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Тамбурица златна жица, р.
03:30
Микс, р.
05:00
Глумци певају, р.
05:15
Микс, р.