Радио Плетеница: Програмска шема - субота, 19. нов 2022

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Љубомир Петровић Ћубан, р.
07:15
Микс
09:10
Микс
11:30
Микс
13:10
Микс
14:30
Микс
17:00
1001 Траг - У башти ми зумбул цвета - Анђелија Милић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Променада - Хит парада 1983, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Свирај свирче - виолина, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Десимир Стојадиновић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Лепа воденичарка - Раша Павловић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Осамдесете, р.
03:30
Микс, р.