Радио Плетеница: Програмска шема - петак, 18. нов 2022

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
09:10
Микс
11:15
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Лепа воденичарка - Раша Павловић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Осамдесете, р.
19:30
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Од када ми фрула не звони - Ансамбл Лоле, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Уживо - Концерт „Љубав ми срце мори“, р.
04:20
Микс, р.