Радио Плетеница: Програмска шема - уторак, 01. нов 2022

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
13:15
Микс
14:30
Микс
17:00
1001 Траг - Еј, ви магле - Оливера Катарина, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Дуети, р.
18:15
Микс, р.
21:00
Свирај свирче - цимбало, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Бранислав Симоновић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Ој мори врбо зелена - Живка Ђурић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Коловођо ногом крени, р.
05:10
Микс, р.