Радио Плетеница: Програмска шема - субота, 01. окт 2022

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Јасна Ђокић, р.
07:15
Микс
09:10
Микс
11:30
Микс
13:45
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Теби мајко мисли лете - Недељко Билкић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Променада - Илиџа 1967, р.
19:15
Микс, р.
20:00
Глумци певају, р.
20:15
Микс, р.
21:00
Свирај свирче - кавал, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Аница Зубовић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Сачувај тајну - Душко Костић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Седамдесете, р.
03:30
Микс, р.