Радио Плетеница: Програмска шема - четвртак, 04. авг 2022

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Гордана Којадиновић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Ој, Јело Јелена - Секстет Скадарлија, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Уживо - НО РТС, р.
19:35
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Мила Јовановић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Где си душо, где си рано - Даница Обренић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Тамбурица златна жица, р.
03:30
Микс, р.
05:00
Винил - Ој младости тужни дани - Теодора Арсеновић, р.
05:05
Микс, р.