Радио Плетеница: Програмска шема - понедељак, 02. јан 2023

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
09:10
Микс
12:15
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Катанка - НО РТБ, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Променада - Београдски сабор 1971, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Свирај свирче - фрула, р.
21:10
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Јашар Ахмедовски, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - У Призрену зелена јабука - Ранко Шемић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Осамдесете, р.
03:30
Микс, р.