Čitaj mi!

Holivudskom glumcu polomljeno više od 30 kostiju u telu

Džeremi Rener, zvezda filmova „Katanac za bol“ i „Osvetnici“, kaže da je polomio više od trideset kostiju u svom telu u nesreći 1. januara kada ga je, dok je čistio sneg, pregazila grtalica.

Obaveštavajući obožavaoce o svom oporavku, holivudski glumac je naveo da su se svi novogodišnji planovi promenili prvog dana 2023. i podelio svoju fotografiju kako leži u bolničkom krevetu.

Rener je pretrpeo teške povrede grudi i prelome kostiju dok je čistio sneg ispred svoje kuće u Nevadi. Nekoliko dana je bio u kritičnom stanju.

„Ovih 30 i više kostiju će zarasti i biti još jače, isto kao što se produbljuju ljubav i veze sa porodicom i prijateljima“, napisao je Rener na društvenim mrežama.

Glumac je zahvalio svima koji su mu slali poruke podrške, uključujući njegove kolege Krisa Hemsvorta i Krisa Evansa.

Rener, koji je napunio 52 godine nedelju dana nakon nesreće, stekao je popularnost sredinom 2000-ih godina u ostvarenjima 28 nedelja i Katanac za bol, za koje je bio nominovan za Oskara za najboljeg glavnog glumca.

Proteklih deset godina najpoznatiji je po ulozi Klinta Bartona, odnosno Oka sokolovog, u „Marvelovim“ Osvetnicima.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 23. jan 2023, 15:56) - anonymous [neregistrovani]

Česi u Holivudu?

Neprimeren crni humor, ali zasta, Česi su poznati po najneverovatnijim pogibijama na letovanju. U rangu, pregazio ga kanuista ili ga je uplašilo jato riba, pa je pao na oštre stene.. Rener je još dobro prošao, jer je nesrećnog Antona Jelčina ubio sopstveni prazan automobil u vrlo sličnoj nesreći. Sad još samo da nekog glumca ubije sopstveni dron i to kad već ostane bez baterija.