Čitaj mi!

Odgovor Ridlija Skota porodici Guči: Trebalo bi da budete presrećni, dobili ste najbolje glumce na svetu

Reditelj Ridli Skot odgovorio je na kritike porodice Guči, koja je kritikovala njegov film "House of Gucci", kao i pojedine likove i uloge koje su odigrali proslavljeni glumci.

Uoči premijere filma, Gučo Guči, praunuk Patricije Guči, kritikovao je izbor glumca Al Pačina za ulogu Alda Gučija, navodeći da je on „sraman". Potomci Alda Gučija uvređeni su filmom Ridlija Skota „Kuća Gučijevih", zbog načina na koji su predstavljeni u ostvarenju. 

„Moj deda je bio vrlo zgodan muškarac, kao i svi Gučijevi, visok, elegantan, sa plavim očima, a njega igra glumac Al Pačino, koji sve to nije. Sramno je, jer uopšte ne liči na njega", izjavio je Guči.

Reagujući na kritike porodice Guči, reditelj Ridli Skot je istakao:

„Ljudi iz porodice Guči koji nas kritikuju, bili su alarmantno uvredljivi, govoreći da Al Pačino nije fizički predstavljao Alda Gučija ni u jednom obliku. Ne znam, iskreno, ko bi mogao bolje od Al Pačina? Izvinite! Dobili ste najbolje glumce na svetu, treba da se osećate kao srećnici".

Članovi porodice su kritikovali i Džareda Leta u ulozi Paola Gučija.

"Najveći deo Letovog izvođenja je komičan, naročito u prve dve scene. O njegovom liku nema mnogo informacija. Nema mnogo snimaka Paola kako govori, tako da je njegov lik u nekoj meri izmaštan, ali je očigledno da je on bio vrlo živopisan i raskošan lik. Kako to može biti uvredljivo?", istakao je reditelj filma Ridli Skot.  

broj komentara 0 pošalji komentar