Čitaj mi!

Rade Marjanović: Mislim da će „Rale“ biti jedna od serija koje će se pamtiti

Upoznali smo Raletove roditelje, a u trećoj epizodi humorističke serije „Lako je Raletu“ imaćemo priliku da upoznamo i Ivanine roditelje, u tumačenju Zlate Numanagić i Radeta Marjanovića.

Gostujući u Jutarnjem programu, Rade Marjanović navodi da bez obzira što je originalna serija začeta sa druge strane okeana, da će pronaći put do naših gledalaca i predviđa joj visoku gledanost, pre svega zato što je obogaćena našim izovrnim humorom.

„Amerikanci su to vrlo vešto napravili i smislili, ali naše dame i gospoda koji su radili na prilagođavanju ovog teksta, napravili su divan posao i serija će apsolutno izgledati kao da je naša, originalna serija. Ali to su sve životne priče koje nisu ni američke, ni srpske priče, to su ljudske priče“, naglašava Marjanović.

Pošto su Zlata Numanagić i on sa „mladine strane“ i za razliku od „prije i prijatelja“ koji svakodnevno upadaju u svako doba dana i noći, njih dvoje će dolaziti s vremena na vreme, zato što su oni potpuno drugačija vrsta ljudi koja putuje svetom u uživa u blagodetima poznog trećeg doba.

„Mi nismo u prvom planu, ali svaki naš dolazak donosi neku novu priču. U seriji će biti i dosta drugih gostujućih likova, pošto Rale dovodi i dosta svojih prijatelja, tako da će se pojaviti naši poznati sportisti i razne javne ličnosti koje će obogatiti celu tu priču“, dodaje gost Jutarnjeg programa.

Osim uloge u seriji, Rade Marjanović je nedavno imenovan za v.d. direktora Pozorišta na Terazijama. Najavljuje da će pozorište nastaviti tradiciju velikih svetskih mjuzikla na koje je njihova verna publika navikla.

„Napravićemo i jednu reviju najatraktivnijih numera iz svih naših izvedenih predstava, a možda i onih koje se trenutno izvode, jer to dugujemo našoj publici“, navodi Rade Marjanović na kraju gostovanja u Jutarnjem programu.

broj komentara 0 pošalji komentar