Ivanu Gavriloviću nagrada od 1.000.000 dinara

U susret Novoj godini odigrano je veliko finale Superfinalnog ciklusa TV Slagalice

Ivan Gavrilović je pred početak finalnog susreta sa Dejanom Kovačevićem izjavio da uvek igra kao da počinje od nule, iako je u ovaj meč ušao sa razlikom od 79 poena.

U prvoj igri bili su ravopravni. Drugu igru je obeležilo to što je Dejan preuzeo drugi broj od Ivana, tačno ga rešio i uvećao svoj rezultat za 10 poena.

Brzi i vešti bili su i u igri Korak po korak. Dejan je osvojio 13 poena, Ivan 17. Dejan je vešto, za 15 poena odigrao Skočka.

Peta igra završena je bez poena. Takmičari nisu uspeli da prepoznaju misli Branislava Nušića i Onore de Balzaka.

U šestoj igri zadaci su bili slični. Trebalo je povezati ličnosti gruzijskog porekla i njihova glavna zanimanja, kao i ličnosti indijskog porekla i njihova glavna zanimanja. Ivan je bio bolji i uspeo da spoji devet pojmova.

U igri Ko zna, zna razlika je znatno smanjena. Iznosila je dostižnih 35 poena.

Ivan je bio brži u prvoj asocijaciji. Povećao je razliku na 50 poena. Dejan je brzo rešio drugu asocijaciju, ali to nije bilo dovoljno za pobedu.

Pobednik superfinalnog ciklusa TV slagalice postao je Ivan Gavrilović.

Ivan Gavrilović je osvojio nagradu od 1.000.000 dinara i pobednički pehar. Najbolji takmičar Slagalice 2019. godine, kaže da mu je ovo najveći uspeh od kada se bavi kvizovima.

Drugoplasirani Dejan Kovačević osvojio je nagradu od 100.000 dinara.

Trećeplasiranom Dušanu Ercegu i četvoroplasiranom Dejanu Miškoviću pripala je nagrada od 50.000 dinara.

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 05. jan 2020, 04:09) - anonymous [neregistrovani]

Slažem se

Upravo tako.

(sreda, 01. jan 2020, 17:58) - Mladen [neregistrovani]

Raspodela nagrade

Ne mogu da ostanem ravnodusan prema nerezonskoj raspodeli novcane premije.Pobednikje dobio cak deset puta vecu premiju u odnosu na porazenog

(sreda, 01. jan 2020, 14:03) - anonymous [neregistrovani]

Predlog

Ono loše na ovu igricu je činjenica da svi ljudi idu tamo i ništa od para, uzalud znanje i emitovanje. trebalo bi svaki pobednik, makar kad bi igrao dve nasred emisije da nešto dobije. Čestitam svima