Читај ми!

Гучијеве моделе на ревији у Милану носило 68 парова идентичних близанаца

На модној ревији колекције пролеће/лето 2023, модног бренда „Гучи“, под називом „Твинсбург“ (Twinsburg), пистом у Милану је прошетало, ни мање ни више, него 68 парова идентичних близанаца.

Уочи ревије коју је креативни директор „Гучија“, Алесандро Микеле, посветио својој мајци Ералди и њеној сестри близнакињи Ђулијани, коју он такође назива мајком, најпре је изразио дивљење њиховој јединственој вези.

„Две изванредне жене које су своје сестринство обележиле коначним печатом свог постојања“, рекао Микеле уочи ревије. „Живеле су у истом телу. На исти начин су се облачиле и чешљале. Управо је немогућност савршено идентичног оно што чини магију близанаца.“

Сваки пар близанаца на сцену је изашао независно, одвојени зидом од огледана у средини и ходали су у потпуно истим моделима. На крају, за неочекивано финале ревије, зид је подигнут и браћа и сестре су се спојили и ходали држећи се за руке низ писту.

Нема сумње да је ова ревија припремана месецима и да су огромни напори уложени како би пронашли толики број идентичних близанаца који ће понети „Гучијеве“ моделе. Поред тога, сваки пар модела је имао одећу шивену по мери, што говори да је и припрема одеће из колекције била једнако напорна.

„Гучијева“ необична ревија изазвала је велику пажњу у Милану. После њих, своје моделе ће представити и „Версаче“, док се с нестрпљењем очекује дебитантска колекција Максимилијана Дејвиса за модну кућу „Ферагамо“ за коју је читава модна индустрија заинтересована.

број коментара 0 Пошаљи коментар