Читај ми!

У Данској, купци и запослени због снежне олује провели ноћ у Икеи

У северној Данској, изложбени салон робне куће Икеа претворио се у огромну спаваћу собу. Шест муштерија и око двадесетак запослених заробљених у снежној мећави провели су ноћ и преспавали у изложеним креветима.

Северну Данску је захватила снажна мећава и пало је до 30 центиметара снега. У изложбеном салону робне куће Икеа у Олборгу због снажне олује неколико муштерија и запослени били су принуђени да ту проведу ноћ.

„Спавали смо на изложеном намештају на првом спрату, где имамо кревете, душеке и софе на развлачење“, рекао је менаџер продавнице Петер Елмосе за таблоид Екстра бладет.

Људи су могли „да изаберу кревет који су одувек желели да пробају“.

Елмос је рекао да су ноћ провели уз вечеру и телевизијски програм и да су се јако лепо забављали.

Дански јавни сервис ДР објавио је и да су запослени у продавници играчака која се налази поред робне куће Икеа, такође провели ноћ са њима.

„То је много боље него спавати у ауту. Било је лепо и топло и срећни смо што су нас пустили унутра“, рекла је Мишел Барет, једна од особља продавнице играчака, за ДР.

„Само смо се слатко смејали ономе што нас је снашло, јер је вероватно више никада нећемо доживети нешто слично“, додала је Барет.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 03. дец 2021, 16:02) - Petar [нерегистровани]

Noć u...

Koja luda zabava, k'o noć u muzeju. Super! Voleo bih da se tako preko noći zaglavim u nekoj auto kući. U prodavnici ili bar u unirent-u, u garaži, pa da pogledam izbliza sve one divne automobile koje nikad neću imati. Ne bih mogao da ih vozim, ali bih bar mogao da sednem u svaki od njih. Bilo bi zanimljivo.