Читај ми!

Холивудском глумцу поломљено више од 30 костију у телу

Џереми Ренер, звезда филмова „Катанац за бол“ и „Осветници“, каже да је поломио више од тридесет костију у свом телу у несрећи 1. јануара када га је, док је чистио снег, прегазила грталица.

Обавештавајући обожаваоце о свом опоравку, холивудски глумац је навео да су се сви новогодишњи планови променили првог дана 2023. и поделио своју фотографију како лежи у болничком кревету.

Ренер је претрпео тешке повреде груди и преломе костију док је чистио снег испред своје куће у Невади. Неколико дана је био у критичном стању.

„Ових 30 и више костију ће зарасти и бити још јаче, исто као што се продубљују љубав и везе са породицом и пријатељима“, написао је Ренер на друштвеним мрежама.

Глумац је захвалио свима који су му слали поруке подршке, укључујући његове колеге Криса Хемсворта и Криса Еванса.

Ренер, који је напунио 52 године недељу дана након несреће, стекао је популарност средином 2000-их година у остварењима 28 недеља и Катанац за бол, за које је био номинован за Оскара за најбољег главног глумца.

Протеклих десет година најпознатији је по улози Клинта Бартона, односно Ока соколовог, у „Марвеловим“ Осветницима.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 23. јан 2023, 15:56) - anonymous [нерегистровани]

Česi u Holivudu?

Neprimeren crni humor, ali zasta, Česi su poznati po najneverovatnijim pogibijama na letovanju. U rangu, pregazio ga kanuista ili ga je uplašilo jato riba, pa je pao na oštre stene.. Rener je još dobro prošao, jer je nesrećnog Antona Jelčina ubio sopstveni prazan automobil u vrlo sličnoj nesreći. Sad još samo da nekog glumca ubije sopstveni dron i to kad već ostane bez baterija.