Читај ми!

Џони Деп „излази“ са својом адвокатицом

Популарни холивудски глумац, али и заводник Џони Деп, како пишу поједини медији, у вези је са Џоел Рич, адвокатицом која га је заступала у његовој тужби за клевету, у судском процесу против бивше супруге Амбер Хеард. „Они се забављају, али то није озбиљно“, наводе медији.

Џоел Рич је лондонски адвокат која је била у правном тиму 59-годишњег Депа током његовог спора за клевету против листа The Sun,2018. године. Глумац је тужио новине јер су га назвали "батинашем жена".

Добио је тај случај, порота је утврдила да га је Херд оклеветала у свом чланку Вашингтон поста из 2018. о насиљу у породици, иако га није споменула по имену. Депу је пресудом добио више од 10 милиона долара одштете, а Хердова је у међувремену добила једну од своје три тужбе за клевету и добила је два милиона долара.

Иако Рич није била на последњем суђењу против Амбер, у Деповом правном тиму, она се неколико пута појавила на суду како би показала подршку. Усликана је са Депом испред зграде суда 3. маја, а сликана је како грли Депову адвокатицу Камилу Васкез у судници 16. маја 2022. године.

После исцрпљујућег суђења са бившом супругом Амбер Херд, које је пратио цео свет, глумац Џ је пронашао срећу у љубави. Занимљиво је да се сада забавља са адвокатицом која је била један од његових бранилаца.

Адвокатица Џоел Рич је још увек у браку, који је у процесу судског развода и мајка је два малолетна детета.

Иначе, адвокатица Џоел Рич  „помаже појединцима и породицама у очима јавности да заштите своју приватност и репутацију".

Њена адвокатска фирма је током претходне године заступала Меган Маркл у поступку против издавача Мејла.

„Разочаравајуће је што су се одређене медијске куће осврнуле на моје дружење са Џонијем који ми је пријатељ и кога познајем и представљам већ четири и по године.То је разочаравајуће чути. Веома ми је стало до клијената и када кажем ми, мислим на цео тим, а ту је наравно и Џони", истакла је адвокатица.