Читај ми!

Бела Хадид победила порок: "Алкохол је прошлост, попила сам свој део"

Позната манекенка Бела Хадид у свом интервјуу за часопис „In Style“, објаснила је како се изборила са пороком алкохола. Истакла је да је било дана када није могла да се контролише у пићу.

Објаснила је да је престала да пије када јој је доктор показао ефекте алкохола на њен мозак.„Одустала сам од алкохола, који сам волела. Дошла сам до тачке када сма почела да отказујем ноћне изласке, јер када попијем нисам могла да се контролишем", истакла је Бела Хадид.
Постала је суоснивач и партнер бренда безалкохолних пића.

„Не осећам потребу да пијем алкохол јер знам како ће утицати на мене у три сата ујутро када се пробудим са ужасном анксиозношћу размишљајући о некој ствари коју сам рекла пре пет година када сам завршила средњу школу", рекла је Хадид. Појаснила је како постоји "бескрајни ефекат бола и стреса".

„Друштвени медији нису стварни. Самопомоћ и менталне болести нису линеарне, већ су као тобоган, са успонима и падовима. Али желим да знате, увек има светла на крају тунела, а ролеркоастер се увек потпуно заустави у неком тренутку", истакла је манекенка.

Бела Хадид је била хапшена и оптужена за вожњу у алкохолизираном стању 2014. године, због чега је добила шест месеци условне казне, 25 сати друштвено корисног рада и 20 сати састанка анонимног алкохоличара.