Читај ми!

Жерар Депардје осумњичен за силовање, истрага у току

У Француској је покренута истрага о инциденту у којем су, наводно, учествовали Жерар Депардје и глумица у његовом дому у Паризу, 2018. године.

Француски глумац Жерар Депардје оптужен је за силовање и сексуално злостављање, наводно почињено 2018. године, наводи неименовани извор из суда, преноси Гардијан.

Почетна истрага оптужби за силовање против Депардјеа прекинута је 2019. године због недостатка доказа, али је поново отворена прошлог лета, а кривичне пријаве су поднете у децембру, рекао је извор.

Глумица која је у двадесетим годинама оптужује Депардјеа да ју је силовао и напао у свом париском дому у августу 2018. године.

Депардјеов адвокат потврдио је да Депардје, који је на слободи али под судским надзором, „у потпуности одбацује оптужбе“.

Према извору блиском случају, 72-годишњи глумац је породични пријатељ младе жене.

Неки извештаји сугеришу да су Депардје и глумица увежбавали сцену позоришне представе, али да „у сусрету није било ничег професионалног“.

Адвокат глумице која Депардјеа оптужује за силовање рекла је да се нада да ће се приватност њене клијенткиње поштовати током свих фаза развоја случаја.

број коментара 0 Пошаљи коментар