Читај ми!

Само за младу, Адел се потписала обожаватељки на венчаницу у Лас Вегасу

Британска певачица Адел одушевила је публику када се потписала на венчаницу своје обожаватељке на концерту у Лас Вегасу. Млада са аутограмом на венчаници поручује да су сада сви њени снови остварени.

Новопечени млади пар, право после венчања, отишао је 3. марта на концерт светски познате певачице Адел у Лас Вегасу. На видео-снимку који је објављен на Инстаграму, нису крили одушевљење када се певачица потписала на венчаницу младе.

Млада је, наиме, видевши певачицу која је са микрофоном у руци пролазила поред ње, замолила  Адел за аутограм, али на белој хаљини. Адел је наводно питала младу да ли се управо венчала, након чега је уследио потпис.

„Остварени су ми сви снови – пронашла сам љубав свог живота и Адел је певала на мом венчању. Хвала Адел што ми је створила успомену за цео живот“, написала је млада на Инстаграму.

Британска певачица, такође, поделила је на свом Инстаграм каналу ту фотографију, која је убрзо постала и вирална на друштвеним мрежама. Корисници су са одушевљењем хвалили гест Адел, уз честитке младом пару.