Читај ми!

Од вечерас ћемо гледати зашто је лако Ралету

На Првом програму почиње да се приказује дуго очекивана хумористичка серија „Лако је Ралету“, са Андријом Милошевићем и Машом Дакић у главним улогама. Прва сезона има 40 епизода, а у догодовштинама породице Тодоровић гледаоци ће уживати радним данима после Дневника.

Рале је успешан спортски новинар, а уз то и муж, отац троје деце, син и брат. У стану породице Тодоровић никада није досадно, а многобројним перипетијама које проживљавају Рале и његова жена Ивана, доприносе досадне и наметљиве прве комшије – Ралетови родитељи и брат. Серија је адаптација популарног америчког ситкома Сви воле Рејмонда.

„Генерало би било потребно да има више оваквих серија. Лековите су за публику, јер у мору негативних информација које човек добија сваког дана, лепо је да има нешто весело“, сматра Андрија Милошевић.

„Ја сам углавном радила у позоришту и из зезања волим да кажем да сам у прва два снимајућа дана снимила више него што сам снимила у животу. Нисам пуно провела пред камерама у свом послу, тако да сам се осећала као Алиса у земљи чуда“, признаје глумица Маша Дакић.

Уз Андрију Милошевића и Машу Дакић, чланове породице Тодоровић играју Љиљана Благојевић, Бранимир Брстина, Александар Срећковић и девојчица Петра Семиз.

„Она је најозбиљнија и најзрелија у породици и она као да је мајка која учи целу породицу како се лепо понаша", открива Петра Семиз, чланица Дечје драмске групе Радио Београда.

У призорима из свакодневице ове сложене породице, њиховим згодама и незгодама препознаће се многи савремени парови и родитељи. А да ли се заиста може рећи да је лако Ралету, остаје да се уверимо.

број коментара 0 Пошаљи коментар