Читај ми!

„Виктор & Ролф“ буквално окренули моду наопачке и неизбежна Доџа Кет

Париска Недеља високе моде је у пуном јеку, а пистом доминирају драматичне и надреалне ревије којима присуствује сâм врх шоубизниса. После појаве Доџе Кет на ревији модне куће „Скјапарели“ обојене у црвено и прекривене са 30.000 Сваровски кристала, модна кућа „Виктор & Ролф“ буквално је окренула моду наопачке.

Модна кућа „Виктор & Ролф“ на Недељи високе моде у Паризу представили су колекцију пролеће–лето 2023, а модели су прошетали у бајковитим хаљинама од тила које су биле окренуте у свим правцима.

Модели су неке од хаљина носиле хоризонтално или дијагонално, обучене у корсете неутралних тонова, али једна манекенка је ходала пистом у хаљини преко главе. Ноге су јој вириле из деколтеа, а главу јој је заклањала кринолина. Друга је пак ходала поред хаљине која јој је била причвршћена за кук.

Ова надреална ревија се може прогласити правим подвигом конструкције, при чему су сви модели који су пркосили гравитацији остали на свом месту.

Снимци ове необичне ревије убрзо су се проширили по друштвеним мрежама, а коментари обично садрже атрибуте „апсурдно“ и „лудо“ (у позитивном смислу).

„Ревије високе моде треба да буду врхунске, забавне и потпуно надреалне, а Виктор и Ролф су то апсолутно успели“, написао је један корисник Твитера.

Авангардни модни бренд „Виктор & Ролф“, који предводе Виктор Хорстинг и Ролф Снорен, иначе је познат у модном свету по својим разиграним и иновативним ревијама.

На ревији пролеће–лето 2023. у првом реду су седеле глумица Лиза Рина и манекенка Коко Роча, али и неизбежна Доџа Кет, која ни овог пута није пропустила прилику да привуче највише пажње, у браон оделу на пруге, са плавим наочарима за сунце и лажним трепавицама које је залепила уместо обрва, а од њих је направила и бркове и козју брадицу.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(субота, 28. јан 2023, 03:21) - anonymous [нерегистровани]

Dodža

Dodža nije deo revije. Samo je takoreći zasenila reviju.

(петак, 27. јан 2023, 10:38) - anonymous [нерегистровани]

Ima i nešto dobro

Zaista mi se dopada braon komplet na poslednjoj slici.
Baš je super!
Ma da bi trebalo da su ramena samo malo uža i rukavi samo malo kraći. Ostalo je sve super.

(петак, 27. јан 2023, 06:54) - anonymous [нерегистровани]

„apsurdno“ i „ludo“

Ne znam šta tu ima u pozitivnom smislu, apsolutna budalaština.