Ивану Гавриловићу награда од 1.000.000 динара

У сусрет Новој години одиграно је велико финале Суперфиналног циклуса ТВ Слагалице

Иван Гавриловић је пред почетак финалног сусрета са Дејаном Ковачевићем изјавио да увек игра као да почиње од нуле, иако је у овај меч ушао са разликом од 79 поена.

У првој игри били су равоправни. Другу игру је обележило то што је Дејан преузео други број од Ивана, тачно га решио и увећао свој резултат за 10 поена.

Брзи и вешти били су и у игри Корак по корак. Дејан је освојио 13 поена, Иван 17. Дејан је вешто, за 15 поена одиграо Скочка.

Пета игра завршена је без поена. Такмичари нису успели да препознају мисли Бранислава Нушића и Оноре де Балзака.

У шестој игри задаци су били слични. Требало је повезати личности грузијског порекла и њихова главна занимања, као и личности индијског порекла и њихова главна занимања. Иван је био бољи и успео да споји девет појмова.

У игри Ко зна, зна разлика је знатно смањена. Износила је достижних 35 поена.

Иван је био бржи у првој асоцијацији. Повећао је разлику на 50 поена. Дејан је брзо решио другу асоцијацију, али то није било довољно за победу.

Победник суперфиналног циклуса ТВ слагалице постао је Иван Гавриловић.

Иван Гавриловић је освојио награду од 1.000.000 динара и победнички пехар. Најбољи такмичар Слагалице 2019. године, каже да му је ово највећи успех од када се бави квизовима.

Другопласирани Дејан Ковачевић освојио је награду од 100.000 динара.

Трећепласираном Душану Ерцегу и четворопласираном Дејану Мишковићу припала је награда од 50.000 динара.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(недеља, 05. јан 2020, 04:09) - anonymous [нерегистровани]

Slažem se

Upravo tako.

(среда, 01. јан 2020, 17:58) - Mladen [нерегистровани]

Raspodela nagrade

Ne mogu da ostanem ravnodusan prema nerezonskoj raspodeli novcane premije.Pobednikje dobio cak deset puta vecu premiju u odnosu na porazenog

(среда, 01. јан 2020, 14:03) - anonymous [нерегистровани]

Predlog

Ono loše na ovu igricu je činjenica da svi ljudi idu tamo i ništa od para, uzalud znanje i emitovanje. trebalo bi svaki pobednik, makar kad bi igrao dve nasred emisije da nešto dobije. Čestitam svima